Zoals jullie waarschijnlijk al op onze Instagram & Facebook hebben meegelezen, hebben wij Teun & Melissa begin mei op de foto mogen zetten in de Maassilo in Rotterdam! Dit lieve, pasgetrouwde stel vond het helemaal leuk om nog eens te poseren in hun trouwkleding en dat konden wij natuurlijk alleen maar beamen! Ze zagen er beiden prachtig uit en waren helemaal relaxed voor de lens (alsof ze iedere dag een shoot doen, haha).

Voor Ferdy & mij was het de eerste keer dat we ín de Maassilo waren en we waren positief verrast door alle hoekjes en plekjes waar we foto’s konden maken. Super veelzijdig dus en mooi industrieel. Bovendien waren we super enthousiast over het feit dat we nu lekker met de flitsers konden experimenteren!

We hebben een gezellige middag gehad met Teun & Melissa en vinden het altijd weer een voorrecht om mensen tijdens een shoot wat beter te leren kennen. Teun & Melissa, jullie zijn een mooi stel. Geniet van jullie huwelijk en van elkaar!

–> Check hieronder de gave foto’s die we hebben gemaakt!

Fotograaf: Ferdy & Anna Film & Fotografie | Stel: Teun & Melissa| Datum: 08-05-2017 | Fotolocatie: Maassilo te Rotterdam