In het najaar van 2016 kregen we een leuke mail in onze inbox, met daarin de vraag van Robin & Esmee of we een afspraak konden maken voor een kennismakingsgesprek, aangezien zij op 15 september 2017 zouden gaan trouwen. Daar zeiden wij natuurlijk geen ‘nee’ tegen! Wat volgde was een gezellig gesprek en we merkten echt dat we een goede klik hadden met dit leuke stel (en hun leuke kat, haha)!

En toen was (ineens, want wat gaat de tijd toch snel!) op 15 september 2017 hun grote dag aangebroken. Iedere bruiloft die wij fotograferen is natuurlijk uniek, maar wat er op deze bruiloft plaatsvond hadden we nog niet eerder meegemaakt. De ceremonie vond namelijk plaats op de mooie (kinder-)boerderij ’t Geertje in Zoeterwoude. Ik (Anna) was hier al eens een keer eerder geweest om samen met een groep kinderen de geitjes een flesje melk te gaan geven, maar had toen natuurlijk niet bedacht dat ik er een aantal jaar later een bruiloft zou gaan fotograferen.
De ceremonie was prachtig en werd geleid door een erg leuke BABS, die ook gepaste aandacht gaf aan de prachtige kleding waarin dit mooie bruidspaar gekleed was, geweldig!
Na de ceremonie, het aansnijden van de taart en de groepsfoto’s volgde de loveshoot met Robin & Esmee. De mooie boerderij leende zich perfect voor het maken van mooie, romantische foto’s! Na de shoot zat onze dag fotograferen erop, maar het feest ging voor Robin & Esmee natuurlijk gewoon nog door!

Zoals jullie al uit ons verhaal kunnen opmaken, was ook deze bruiloft weer top en was het geweldig om erbij te mogen zijn.

Hieronder een selectie van onze favoriete foto’s van deze mooie dag!

Bruidsfotograaf: Ferdy & Anna Fotografie | Bruid & Bruidegom: Robin & Esmee | Trouwlocatie, Receptie & Fotolocatie: Boerderij ’t Geertje