Op 7 juli 2017, oftewel 07-07-2017 (een geliefde datum voor stellen die trouwen!) vond de bruiloft van Rik & Shirley plaats. Wat een leuk stel is dit! Ze bruisten van de ideeën voor hun trouwdag (inclusief een grote verrassing voor de gasten) en waren razend enthousiast. Begrijpelijk, als het om je grote dag gaat! Zoals jullie weten genieten wij echt van het fotograferen van alle mooie momenten en emoties op trouwdagen, maar alles wordt nog veel leuker als er een goede klik is met het bruidspaar. En die was er!

Tijdens alle mooie momenten van de dag zagen we Rik & Shirley genieten. Soms keken we dan ook even niet door onze lens heen, maar keken we gewoon even vanaf een afstandje toe en genoten we mee.
De ceremonie was een hoogtepunt van de dag. Dat kwam niet alleen doordat ze beiden het ‘ja-woord’ uitspraken, maar ook omdat hun beste vriend als BABS tevoorschijn kwam en de hele zaal verrast reageerde. Bijna niemand wist immers dat Rik & Shirley dit plannetje hadden beraamd!

Wat voor ons persoonlijk ook een hoogtepunt was, was de spetterende openingsdans van Rik & Shirley. Echt geweldig! Nadat zij de laatste passen van hun dans hadden gezet, vulde de dansvloer zich al gauw en gingen de voetjes van de vloer. Wat een topdag!

Onze favoriete foto’s van deze mooie dag vinden jullie hieronder. Geniet mee!

Bruidsfotograaf: Ferdy & Anna Fotografie | Bruid & Bruidegom: Rik & Shirley | Fotolocatie: De Zwethburch te De Lier & De Nederhof te Honselersdijk | Trouw- & Feestlocatie: De Zwethburch te De Lier | Receptie: Theetuin de Bongaard te De Lier