In het voorjaar van dit mooie jaar hebben wij twee loveshoots weggegeven. De één zou plaatsvinden in de Maassilo in Rotterdam en de ander in de Hortus Botanicus in Amsterdam. Om te kunnen winnen, moesten stellen hun motivatie insturen (waarom zij vonden dat ze een loveshoot ‘verdienden’). We kregen aardig wat brieven en berichtjes waaruit we konden kiezen. En hoewel ze allemaal mooi waren, konden we natuurlijk maar twee winnaars uitkiezen.

Eén van die winnaars was Liesbeth. Ze had ons een mooie brief gestuurd waarin ze haar motivatie deelde. De details van de brief kunnen we natuurlijk niet delen hier, maar de brief sprak tot ons hart. Vandaar dat we hun de shoot in Amsterdam, een stad die voor hen ook nog eens bijzonder is, erg gunden.

Op 11 juli 2017 was het dan zover: tijd voor de loveshoot! Na een lekker, gezellig bakkie/theetje in de prachtige Hortus Botanicus hebben we verschillende mooie foto’s van dit mooie stel kunnen maken. En wat is de Hortus Botanicus toch een prachtige, rustgevende plek om te zijn!

Zoals jullie van ons gewend zijn staat hieronder een selectie van onze favoriete foto’s. Check it out!

Fotograaf: Ferdy & Anna Fotografie | Datum: 11-07-2017 | Stel: Jarno & Liesbeth | Fotolocatie: Hortus Botanicus, Amsterdam