Zo aan het einde van het jaar vinden Ferdy en ik het altijd weer leuk om terug te kijken op allerlei mooie momenten. Dit doen we op zowel persoonlijk vlak als op het gebied van ons werk. Het leuke is dat we merken dat onze dankbaarheid zoveel groter wordt als we stilstaan bij al deze mooie momenten!

In ons werk zijn we dan ook dankbaar voor veel dingen: voor de super lieve, leuke bruidsparen die we het afgelopen jaar hebben mogen fotograferen, voor de stellen die hun vertrouwen in ons stelden terwijl wij hen op de foto zetten en voor de verschillende gezellige families die heerlijk gek wilden doen voor onze lens. Ook zijn we dankbaar voor elkaar, want zeg nu zelf: Hoe leuk is het om samen te kunnen werken als team?! Hoewel ik het afgelopen jaar veel taken van Ferdy ben over gaan nemen, zodat Ferdy zich ook meer op zijn andere werkzaamheden kan richten, genieten we er van als we samen mooie plaatjes kunnen schieten op bruiloften. We zijn ook dankbaar voor de mooie spullen die we kunnen gebruiken voor ons werk (camera’s, lenzen, flitsers etc.) en dat we door successen in ons bedrijf onze gear steeds weer een beetje kunnen uitbreiden. Kortom: genoeg om op te noemen!

Om de terugblik compleet te maken, leek het ons leuk om van ieder bruidspaar, ieder stel en iedere familie een aantal foto’s met jullie te delen. Hieronder volgen dus onze favoriete foto’s van het jaar 2017!

Loveshoot van Koen & Emma

Loveshoot van Henri & Joëlle

Familieshoot van Familie Drop

Afterwedding Loveshoot van Teun & Melissa

Familieshoot van Familie vd Hout

Bruiloft van Marcel & Denise

Loveshoot van Dennis & Anouk

Familieshoot van Familie van Niel

Bruiloft van Michel & Hélène

Loveshoot van Jarno & Liesbeth 

Loveshoot van Thomas & Amy

Bruiloft van Rik & Shirley

Loveshoot van Peter & Petra

Bruiloft van Mike & Petra

Loveshoot van Arjan & Petra

Familieshoot van Familie de Bruijn

Bruiloft van Robin & Esmee

Loveshoot van Sander & Anouk

Loveshoot van Jonathan & Sera

Bedankt voor het lezen van deze blog, voor het volgen van ons werk en voor de lieve reacties die we vanuit verschillende hoeken ontvangen over ons werk! Wij kijken terug op een prachtig 2017 en hopen dat jullie dat ook kunnen doen. En bovenal wensen we jullie een geweldig, liefdevol en gelukkig 2018 toe!

Fotografie: Ferdy & Anna Fotografie