Win een Loveshoot in Amsterdam of Rotterdam!

Wij zijn blij! Om verschillende redenen, eigenlijk. Allereerst omdat het weer lente wordt (woehoee!), ten tweede omdat wij zo dol zijn op fotograferen en ten derde omdat we zo dol zijn op het vastleggen van liefde!

Deze blijdschap zouden we graag met jullie delen en wel door het weggeven van een gave loveshoot (t.w.v. € 195.-) . Of beter gezegd: TWEE LOVESHOOTS!

De loveshoot win-actie
Wij willen graag aan twee stellen een loveshoot (van 1,5 uur) cadeau geven. De ene loveshoot zal plaatsvinden in Amsterdam (o.a. in de Hortus Botanicus & langs de Amsterdamse grachten) en de andere loveshoot zal plaatsvinden in Rotterdam (in de Maassilo).
Na afloop van de loveshoot ontvangen jullie binnen 3 weken een selectie van de gemaakte foto’s digitaal, nabewerkt en in hoge resolutie. Ook zullen de door ons geselecteerde foto’s in een privé online gallery geplaatst worden, waardoor jullie de foto’s makkelijker kunnen laten zien aan jullie familie en vrienden.

Hoe kunnen jullie winnen?
Vertel ons waarom jullie één van deze twee gave loveshoots zouden willen winnen. Dit kunnen jullie doen via Social Media (Facebook of Instagram), door een mailtje te sturen naar info@ferdyenanna.nl, of door te reageren in de comments onder deze blog. De twee personen die in onze ogen de meest originele, ontroerende, creatieve en/of bijzondere reactie hebben gegeven, winnen beiden één van de twee loveshoots. Vermeld ook in je reactie welke van de twee steden jullie voorkeur heeft voor de loveshoot.


Wat zijn de voorwaarden voor het winnen van één van de twee loveshoots?
• Meedoen kan tot en met vrijdag 31 maart 2017 (23.59 uur).
• Ieder stel dat meedoet, maakt kans op één loveshoot, oftewel: één stel kan niet beide loveshoots winnen.
• Op zaterdag 8 april 2017 zullen de winnaars bekend worden gemaakt via ferdyenanna.nl. Ook zullen wij op Social Media kenbaar maken dat de winnaars bekend zijn. Wij zullen vervolgens contact met hen opnemen.
• Als je meedoet met deze actie en uiteindelijk wint, stem je in met onze Algemene Voorwaarden.
• Indien door de winnaar niet binnen 48 uur wordt gereageerd op ons bericht waarin we mededelen dat hij of zij gewonnen heeft, zullen we een nieuwe winnaar aanwijzen voor de betreffende loveshoot.
• Toegangskosten tot de genoemde fotoshootlocaties zijn inbegrepen en worden door ons verzorgd.
• Jullie eigen reiskosten en eventuele lunch zijn niet inbegrepen.
• De loveshoot moet vóór 1 augustus 2017 plaatsvinden.
• De gewonnen prijs kan niet worden ingewisseld voor contant geld.

Wij zijn allebei super benieuwd naar alle mooie motivaties die jullie hebben om één van deze twee gave loveshoots te winnen!

De actie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook of Instagram.

Update 8 april 2017

Zoals beloofd geven wij vandaag de uitslag van de winactie voor de loveshoot in Amsterdam en de loveshoot in Rotterdam! Bedankt voor alle inzendingen, het was mooi om al die motivaties en verhalen te lezen.

Uit alle inzendingen hebben we twee winnaars gekozen, van wie de motivatie ons het meest raakte. Dat betekent niet dat we de andere motivaties minder mooi vonden!

Liesbeth van Dijk &  Melissa Wesselius van harte gefeliciteerd!