Protected: Bruiloft Naaldwijk | F + K

There is no excerpt because this is a protected post.

Bruidsfotograaf Vlaardingen | R + R

September 2018, de maand waarin we 2 bruiloften mochten fotograferen, waaronder de prachtige dag van dit bruidspaar! De dag begon voor ons bij de bruid- en bruidegom thuis om vast te leggen hoe zij zich klaarmaakten voor de bruiloft.

Loveshoot Maasland C + M

Een fotoshoot tijdens het gouden uurtje, daar zeg ik geen ‘nee’ tegen! Dit leuke stel wilde graag voor hun save-the-date mooie foto’s in het prachtige, gouden zonlicht.

Bruiloft ‘s-Gravenzande | J + S

Op 31 augustus 2018 stapte dit mooie bruidspaar in het huwelijksbootje. Het was een heerlijke, relaxte dag in het mooie Westland. Na een lekkere lunch vertrokken we richting het bos en een andere toffe locatie voor de fotoshoot. Vervolgens vond de mooie ceremonie plaats en daarna was het een heel gezellige middag met alle daggasten, waarna het feest los barstte!

Update: Back to work & Noah is geboren!

Hallo lieve volgers,

Leuk dat je even een kijkje neemt op de blog. Zoals je al ziet aan de titel: ik ben weer aan het werk!

Out of Office

Zoals jullie waarschijnlijk weten, verwachten Ferdy en ik ons eerste kindje binnenkort! Momenteel ben ik al 5 dagen over tijd, dus het zal niet lang meer duren voor we ons kleine mannetje in onze armen kunnen houden. We zien hier uiteraard enorm naar uit!

Bruidsfotografie Naaldwijk & Hoek van Holland | W + J

Wat kijken wij met veel plezier terug op deze bruiloft! Niet alleen omdat we weer op een aantal toffe plaatsen zijn gekomen in het Westland die we nog niet eerder hadden gezien (zoals de mooie Pluktuin in Naaldwijk en de Torpedoloods in Hoek van Holland!). We kijken voornamelijk met heel veel plezier terug op deze bruiloft vanwege dit toffe stel. Ze brachten met hun onderlinge plezier een glimlach op onze gezichten terwijl wij achter onze camera verdwenen. En dat maakt dit werk éxtra leuk!

Bruidsfotograaf Den Haag | R + W

In mei trouwde dit leuke stel! Bijzonder aan hun prachtige dag was ook dat er een aantal schatjes van kinderen aanwezig was. Zo leuk om hen de hele dag mee te mogen maken!
Het was een prachtige dag. Hoewel er hier en daar wat vertraging was – iets met vervelende wegwerkzaamheden en niet met een trouwbus de binnenstad van Den Haag binnen mogen rijden… – is het bruidspaar getrouwd in het prachtige oude stadhuis van Den Haag. Wauw, wat een geweldige zaal was het, waarin ze trouwden!

Bruidsfotografie Nieuwkoop | D + L

Op zaterdag 12 mei vond de prachtige dag van dit mooie bruidspaar plaats! Hoewel wij vaak een ‘thuiswedstrijd’ hebben, mochten we nu fotograferen in het mooie Nieuwkoop en omstreken. Prachtig, is het daar! Niet alleen voor het maken van foto’s 😉

Bruidsfotografie Maassluis | Daniël & Marloes

Eind april trouwden Daniël & Marloes! Dit toffe stel heeft elkaar leren kennen in de turnzaal en ze vonden het daarom niet meer dan logisch om het turnen terug te laten komen op hun grote dag.

Familieshoot Avonturis Maassluis | Familie Kuyvenhoven

Op een heerlijk rustige morgen in de meivakantie mocht ik – Anna – met dit leuke gezin op stap!

Lifestyleshoot Maassluis | Rianne

Heb je ook wel eens van die toffe gesprekken met mensen die vol passie kunnen spreken over hun droom? Ik had zo’n gaaf gesprek met Rianne. Zij is bezig met het verwezenlijken van haar droom, een heel tof project al zeg ik het zelf!

Familieshoot Broekpolder Vlaardingen | Familie Huiskens

Begin april, tijdens één van de eerste zonnige lentedagen, vond de shoot plaats met deze leuke familie! Ter ere van de verjaardag van hun moeder, wilden de twee zoons hun moeder graag in het zonnetje met deze shoot. En dat is naar mijn idee zeker gelukt, letterlijk en figuurlijk!

Zwangerschaps Loveshoot Naaldwijk | Jan & Yvonne

Op een zeker moment bevindt je je in een levensfase waarin veel stellen om je heen zwanger raken. Ferdy en ik zitten midden in deze geweldige fase, want familieleden, vrienden en kennissen hebben met regelmaat leuke aankondigingen! Ook dit lieve stel wordt binnenkort pap en mam en wilde graag een mooie zwangerschapsshoot doen.

Recap 2017: Terugkijken op weer een tof jaar fotograferen!

Zo aan het einde van het jaar vinden Ferdy en ik het altijd weer leuk om terug te kijken op allerlei mooie momenten. Dit doen we op zowel persoonlijk vlak als op het gebied van ons werk. Het leuke is dat we merken dat onze dankbaarheid zoveel groter wordt als we stilstaan bij al deze mooie momenten!

Prewedding Loveshoot Maassluis | Jonathan & Sera

Vandaag, terwijl veel mensen in afwachting zijn van een bezoekje van de Sint, kijken wij terug op deze loveshoot die we met onze goede vrienden Jonathan & Sera mochten doen. We fotografeerden hen afgelopen voorjaar. Het was perfect zacht weer voor een mooie shoot!

Loveshoot Eiland van Brienenoord Rotterdam | Sander & Anouk

Voor deze mooie herfstshoot stond er een heel leuk stel voor mijn lens, en wel Sander en Anouk. Sander en Anouk vierden op de dag van de shoot hun 1 jaar samenzijn. Sander had speciaal voor deze dag als verrassing voor Anouk een shoot bij ons geboekt. Hoe leuk is het om zo de liefde te vieren en vast te laten leggen!

Familieshoot Brienenoord Rotterdam | Familie de Bruijn

Ben je wel eens op het Brienenoord Eiland in Rotterdam geweest? Nee? Ik (Anna) ook niet, tot ik familie De Bruijn voor mijn lens had op een mooie herfstdag in oktober. Ik kan je vertellen: deze plek is zeker de moeite waard voor een heerlijke wandeling, of natuurlijk voor een mooie fotoshoot!

Bruidsfotografie Boerderij ‘t Geertje Zoeterwoude | Robin & Esmee

In het najaar van 2016 kregen we een leuke mail in onze inbox, met daarin de vraag van Robin & Esmee of we een afspraak konden maken voor een kennismakingsgesprek, aangezien zij op 15 september 2017 zouden gaan trouwen. Daar zeiden wij natuurlijk geen ‘nee’ tegen!

Loveshoot Centrum Rotterdam & Hotel New York | Arjan & Petra

Vanwege het mooie jubileum van dit echtpaar, mochten wij hen fotograferen in de stad waar ze 25 jaar geleden ook al een shoot hebben gedaan. Namelijk op hun bruiloft!

Bruidsfotograaf Rijswijk & Naaldwijk | Mike & Petra

Wat is liefde toch iets bijzonders! Iets bijzonder moois. En wat kan het een hoop doen! Samenbrengen, bijvoorbeeld. De prachtige bruiloft van Mike & Petra is daar een goed voorbeeld van.

Loveshoot Kwakelweg Maasland | Peter & Petra

Op een zaterdagavond in augustus vond de loveshoot van Peter & Petra plaats. We waren alledrie in de veronderstelling (en hadden de hoopvolle verwachting) dat het mooi weer zou zijn die avond. Niets bleek minder waar: een grauwige, soms dreigende lucht hing op de achtergrond, terwijl we bezig waren met de shoot.

Bruidsfotografie De Zwethburch & Theetuin de Bongaard, De Lier | Rik & Shirley

Op 7 juli 2017, oftewel 07-07-2017 (een geliefde datum voor stellen die trouwen!) vond de bruiloft van Rik & Shirley plaats. Wat een leuk stel is dit! Ze bruisten van de ideeën voor hun trouwdag (inclusief een grote verrassing voor de gasten) en waren razend enthousiast. Begrijpelijk, als het om je grote dag gaat! Zoals jullie weten genieten wij echt van het fotograferen van alle mooie momenten en emoties op trouwdagen, maar alles wordt nog veel leuker als er een goede klik is met het bruidspaar. En die was er!

Loveshoot Stadshart & Wipperspark Maassluis | Thomas & Amy

Begin augustus had ik (Anna) op een mooie zondagavond een loveshoot in mijn agenda staan met mijn broer(tje) Thomas en zijn mooie verloofde, Amy. Zoals je je vast wel kan voorstellen, werd dit een erg leuke en vertrouwde avond (ik ken hem immers al 22 jaar, haha).

Loveshoot Hortus Botanicus Amsterdam | Jarno & Liesbeth

In het voorjaar van dit mooie jaar hebben wij twee loveshoots weggegeven. De één zou plaatsvinden in de Maassilo in Rotterdam en de ander in de Hortus Botanicus in Amsterdam. Om te kunnen winnen, moesten stellen hun motivatie insturen (waarom zij vonden dat ze een loveshoot ‘verdienden’). We kregen aardig wat brieven en berichtjes waaruit we konden kiezen. En hoewel ze allemaal mooi waren, konden we natuurlijk maar twee winnaars uitkiezen.

Eén van die winnaars was Liesbeth. Ze had ons een mooie brief gestuurd waarin ze haar motivatie deelde.

Bruidsfotografie ’s-Gravenzande, Hoek van Holland & Den Haag | Michel & Hélène

Op 15 juni 2017 vond de grote dag van Michel & Hélène plaats. En wij mochten wederom in ons vertrouwde Westland rondrijden van locatie naar locatie om foto’s van dit mooie stel en hun gasten te maken. De dag was compleet, maar dat kon ook niet anders, want Hélène had alles tot in de puntjes geregeld.

Gezinsshoot Strand Vlugtenburg ‘s-Gravenzande | Fam van Niel

Op een zonnige zondag in juli verscheen dit gezellige gezin voor onze lens. De kinderen hadden de gezinsshoot als cadeau aan hun ouders gegeven, hoe leuk is dat?! De shoot vond plaats op strand Vlugtenburg in ‘s-Gravenzande, met de prachtige duinen op de achtergrond.

Loveshoot Haven Maassluis | D & A

Het moment dat de zon laag aan de hemel staat, net een paar uurtjes voordat hij verdwijnt achter de horizon, dat is het moment dat wij heeeeel graag foto’s maken! Prachtige goudachtige zonnestralen vallen dan namelijk naar ‘beneden’.

Bruidsfotograaf De Lier & ‘s-Gravenzande | Marcel & Denise

O, wat worden we toch enthousiast van bruiloften fotograferen! Met de mooie bruiloft van Marcel & Denise begonnen we dan ook gelijk goed aan ons bruiloften seizoen.

Familieshoot Arendsduin Strand ‘s-Gravenzande | Familie vd Hout

Op een erg winderige zondagavond verscheen deze gezellige familie voor onze lens! In het begin was het even zoeken hoe we met de heftige wind om moesten gaan, maar al gauw borrelden de ideeën in ons en in deze leuke familie op.

After Wedding Loveshoot in de Maassilo in Rotterdam | Teun & Melissa

Zoals jullie waarschijnlijk al op onze Instagram & Facebook hebben meegelezen, hebben wij Teun & Melissa begin mei op de foto mogen zetten in de Maassilo in Rotterdam! Dit lieve, pasgetrouwde stel vond het helemaal leuk om nog eens te poseren in hun trouwkleding en dat konden wij natuurlijk alleen maar beamen! Ze zagen er beiden prachtig uit en waren helemaal relaxed voor de lens (alsof ze iedere dag een shoot doen, haha).

Pre-Wedding Loveshoot Broekpolder Vlaardingen | Henry & Joëlle

Kort geleden verschenen Henry & Joëlle, een mooi stel, voor onze lens en hadden wij een gave loveshoot met hen in de Broekpolder (wat inmiddels een vertrouwde spot wordt voor ons, haha)!
Henry en Joëlle wisten toen zij verkering hadden al gauw dat ze samen verder wilden. Op een romantisch plekje in Portugal heeft Henry Joëlle afgelopen zomer dan ook ten huwelijk gevraagd! Volgend jaar hopen zij officieel in het huwelijksbootje te stappen. Zo leuk!

Loveshoot in de Broekpolder Vlaardingen | Koen & Emma

Wisten jullie al dat wij altijd erg genieten van de shoots die wij doen met stellen?! Het is zo leuk om de dynamiek te zien tussen twee mensen die van elkaar houden en daar voor zo’n anderhalf uur op een bepaalde manier ook aan deel te mogen nemen. Afgelopen zondag was voor ons dus ook weer een heel leuke middag, aangezien Koen & Emma voor onze lens verschenen!

Huwelijksreis: Welk vakantietype ben jij?

De huwelijksreis, wat een fantastische vakantie om samen naar uit te kijken! Naast je drukke baan kan het soms best intensief zijn om je bruiloft te plannen. Die vakantie na je bruiloft is dan echt een heerlijke mogelijkheid om weer lekker op te laden!
Ferdy & ik (Anna) zijn ook op huwelijksreis geweest. Kaapstad, Zuid-Afrika, dat was onze uiteindelijke bestemming. Het was fantastisch, zo samen met z’n tweeën in een ver land, ons huwelijk vieren!

Win een Loveshoot in Amsterdam of Rotterdam!

Wij zijn blij! Om verschillende redenen, eigenlijk. Allereerst omdat het weer lente wordt (woehoee!), ten tweede omdat wij zo dol zijn op fotograferen en ten derde omdat we zo dol zijn op het vastleggen van liefde!
Deze blijdschap zouden we graag met jullie delen en wel door het weggeven van een gave loveshoot (t.w.v. € 195.-) . Of beter gezegd: TWEE LOVESHOOTS!

Plan jullie bruiloft zonder stress | Ferdy & Anna Fotografie

Ferdy en ik (Anna) zijn zelf getrouwd op 20 november 2015. Wij weten dus hoe(veel werk) het is om een bruiloft te plannen. Zelf hebben wij een hele fijne planner gevonden en hierin het een en ander aangepast naar wat voor ons werkte. Deze planner willen we graag met jullie delen! Zo kunnen jullie zonder stress, optimaal genieten van de voorbereidingen op jullie bruiloft.

Trouwfilm Uilenbos Lunteren | Ruud & Mariska

Op donderdag 6 oktober 2016 was het zover: dé dag van Ruud en Mariska. In eerdere gesprekken die we met Ruud en Mariska hadden gehad, hadden zij al een tipje van de sluier opgelicht over hoe de dag ingevuld zou worden en met wat voor details en stijl. Maar toen we gedurende de dag aan het filmen waren voor de trouwfilm, werden we toch steeds weer verrast.

Same Day Edit Maassluis & Lickebaertshoeve Maasland | Evert & Marga

Het was 19 november 2016, 1 dag voor ons eigen 1-jarige jubileum, en ik (Ferdy) mocht de bruiloft van Evert en Marga vastleggen in een Same Day Edit.

Bruidsfotografie Maassluis & Hoek van Holland | Erik-Jan & Saskia

We sloten ons bruidsfotografie-jaar mooi af door de bruiloft van dit mooie stel; Erik-Jan en Saskia. Nadat we de dag ervoor een bruiloft mochten filmen in het midden van ons land, hadden we voor de bruiloft van Erik-Jan en Saskia een thuiswedstrijd, in Maassluis.

Loveshoot in het Ockenburgse Bos | Vincent & Eva

Toen ik (Anna) in de vierde klas van de middelbare school kwam, leerde ik Eva kennen. Sindsdien zijn we vriendinnen en na onze studie hebben we elkaar niet uit het oog verloren. Het was dan ook onwijs leuk om Vincent en Eva te fotograferen tijdens een gave loveshoot in het Ockenburgse Bos in Den Haag!

Loveshoot in Wijchen | Mark & Barbara

Twee weken geleden mochten we dit mooie stel op de foto zetten. We begonnen de shoot op een mooie plek langs de Maas. Mark en Barbara hoefden we niet te vragen om te lachen, want ze maakten elkaar de hele tijd aan het lachen door gekke opmerkingen te maken. Zo leuk om getuige te mogen zijn van de dynamiek tussen twee mensen die elkaar liefhebben. We capture happiness!

Bruidsfotograaf Westland & InZight Maasland | René & Wendy

Begin september – ja, toen het zonnetje nog scheen! – mochten we de bruiloft van René en Wendy fotograferen.
Hoewel Anna een echte Westlandse is, wist zelfs zij niet dat er in de Lier een mooi pand stond voor het maken van foto’s. We hebben dus weer kennisgemaakt met een mooi stukje Westland, tijdens de gave shoot die we hadden met dit mooie bruidspaar. De bruiloft van Wendy & René was mooi!

Bruidsfotografie Westland Double Wedding | Lester & Marije

Voor ons wellicht once in a lifetime: het vastleggen van twee prachtige zussen die op dezelfde dag aan hun man zijn weggegeven door hun vader. We hebben het natuurlijk over de ‘Double Wedding’ van de zussen Marije en Anne-Roos die het niet erg vonden om hun trouwdag met elkaar te delen en dus op dezelfde dag te trouwen met hun mannen. Voor ons was het erg bijzonder om hier als fotograaf van het stel Lester & Marije aanwezig te zijn, ik bedoel: Wie krijgt nu de kans om zo’n dag te vereeuwigen?!

Loveshoot Zandmotor Kijkduin | Rick Jan & Sarah

Op een mooie zondagmiddag stond er een loveshoot geboekt in mijn (Ferdy’s) agenda. Rick Jan en Sarah vormden het stel dat ik voor mijn lens zou krijgen voor een mooi loveshoot. Het weer was super voor het maken van de foto’s en het was daarnaast geweldig om te werken met dit leuke stel, dat hiermee tegelijkertijd ook hun 26 maanden samenzijn konden vieren!